0706-27 11 25

GATTZÉN CONSULTING AB – GDPR

 
25 maj 2018 träder en ny EU-förordning i kraft, GDPR (Dataskyddsförordningen). Den ersätter tidigare Personuppgiftslagen (PUL).
Så här kommer Gattzén Consulting att behandla personuppgifter, datasäkerhet, cookies mm.
 
Dina personuppgifter:
Gattzén Consulting kan komma att behöva Dina personuppgifter för kommande samarbeten och avtal. De kommer också att behövas för att jag ska kunna kontakta Dig gällande viktig information av olika slag.
 
Cookies:
När Du besöker Gattzén Consulting kommer hemsidan att begära att få spara en cookie på Din dator. Den är inte skadlig och kan inte ändra eller komma åt något i din dator. Det är en textfil som hjälper mig att se om det är första gången Du tittar på hemsidan eller är återkommande besökare. Det går att blockera cookies men de flesta webbläsare är inställda på acceptera dem.
Gattzén Consulting använder Google Analys för att kunna se hur besökare använder hemsidan. Tex antal besökare och vilken plattform som används. Information används för att kunna föra besöksstatistik och även utveckla hemsidan.
Det går inte att spåra Dig personligen som användare. Läs mer om Cookies här.
 
Gattzén Consulting hanterar följande personuppgifter:
1. Namn, adress, telefonnummer, e-postadress
2. Intern kommunikation/dokumentation mellan dig som kund och Gattzén Consulting
 
Gattzén Consulting sparar dina uppgifter så länge som vi har ett pågående samarbete och avtal. Du har rätt att när som helst återkalla samarbetet och då raderas dina personuppgifter.
 
Om Du önskar en kopia av de personlig uppgifter som sparas meddelar du det till urban@gattzen.se.
För att skydda dina uppgifter och information jobbar Gattzén Consulting med hög säkerhet på datorer och internet, samt använder virusprogram, trådlöst nätverk med kryptering och dator med uppdaterad program.