0706-27 11 25 urban@gattzen.se

Bakgrund

Jag har en bakgrund som försäljnings- och marknadsdirektör på SIA-Glass, försäljningschef på The Walt Disney Company och säljare på OLW. Utöver det har jag verkat som delägare och VD i egen mediebyrå. Jag har även erfarenhet av rollen som byråledare på en reklambyrå. Min bakgrund har gett mig mer än 20 års erfarenhet av försäljning, styrelseuppdrag, budgetprocesser, rekrytering, löneförhandlingar och marknadsföring.

Vid flertalet tillfällen upplevde jag behov av ett ”bollplank”. Någon som stod utanför men som ändå hade kunskap om vad som driver företag framåt. Idag jobbar jag med företagsutveckling och ledarskap.

Att föreläsa om inspiration och entreprenörskap har blivit en naturlig del av min verksamhet. Jag uppmuntrar entreprenörer och framtidens företagsledare att satsa på karriären men även vikten av att ha en balanserad tillvaro. Jag har gått från att vara en självupptagen chef med 60-timmarsveckor som vardag utan någon som helst balans mellan jobb och fritid till att förstå innebörden och vikten av balans i livet. Sedan dess liknar jag gärna livet vid en trehjuling där de tre hjulen representerar dig själv, ditt arbetsliv och din familj & vänner.

Mitt arbete ställer krav på mig. Att lyssna är att vilja utvecklas och jag har deltagit i otaliga föredrag och samtliga har lärt mig något nytt. Jag har utbildningar inom affärsmannaskap, säljledning och ledarskap enligt följande:

IHM Business School

Ekonomi för affärsfolk

Mercuri International

Målstyrd säljledning

The Walt Disney University

Intern ledarskapsutbildning

Handelshögskolan IFL

Integrerat ledarskap

UGL

Utveckling av Grupp och Ledare