0706-27 11 25 urban@gattzen.se

Referenser

Entreprenörskap och inspiration

 

”Föreläsningen framfördes med en personlig touch och Urban är en mycket bra berättare. Föreläsningen ger insikt om att resa sig trots att man gått på en del nitar.”

Henrik Ladström, Coach & Mentor

 

”Urban förmedlar budskapet att våga lämna ut sig för ett bra syfte och vikten av självinsikt, något alla borde jobba hårt med från tidig ålder. Generositet är något som lönar sig.” Föreläsningen var mycket personligt framställt och utlämnande av sig själv som person. Det var humoristiskt och bra tempo. En bra föreläsning ur ett identifikationsperspektiv där alla kan känna igen sig i någon del.”

Kristina Cohn Linde, VD för MiG

 

”Urban menar att man skall våga göra saker som man inte tror man klarar av och att lita på sig själv. Trehjulingen är en mycket bra jämförelse att ha med sig oavsett om man är i början av eller befinner sig mitt i karriären.”

Jenny Ståhl, Studierektor Högskolan i Halmstad

 

“Urban är en föreläsare som berör, han har glöd och entusiasm och kryddar hela tiden föreläsningarna med egna erfarenheter. Urban pratar om självkänsla, mänskligt mod och tron på den egna kraften. Han menar att vi måste konversera bättre med oss själva, våga mer och vilja mer. Våga och vilja vara den du är! För att vilja måste vi ha lust. Lust föder mod – Att våga”

Linnéuniversitetet

 

“Urban fokuserar på det som är viktigt, kul, inspirerande och utvecklande. Det som berör, motiverar och gör skillnad, med andra ord livet i stort.”

Munkagårdsgymnasiet

 

“Vissa personer får en att bli extra inspirerad. Urban Gattzén är en sådan person. Urbans föreläsning handlar om livsresor och om personlig utveckling. 70 % av svenska folket skulle vilja byta jobb, men vågar inte. Varje erfarenhet gör dig rikare, så prova på! Sätt delmål, uppnå dom och sätt nya mål. Åk i slalombacken med pinnarna som delmål. Gör misstag, de lär du dig av, och chanser är inget du får, de tar du. Ta till vara på tiden och glöm aldrig alla de du älskar.”

Adrian Schwartz, Entreprenörspartiet