0706-27 11 25 urban@gattzen.se

Referenser

Ledarskap & Företagsutveckling

 

“Vi har anlitat Urban vid en rad tillfällen för att hjälpa ledningsgrupp och vd att forma en hållbar strategi för företaget. Urban har även varit utbildare för bolagets anställda och vi är alla väldigt nöjda med hans insatser. Urban har förmågan att med värme och skärpa skapa insikter och förståelse för förändring samt ge konkreta tips på åtgärder. Vi ser fram emot fortsatt samarbete!”

Tobias Larsson, President at Hire Sound Sweden AB / Light Tec Scandinavia AB

 

“Urban hjälper dig och ditt företag att utvecklas. Han har den ovanliga kombinationen av att kunna och förstå hela vägen från kundmötet till styrelserummet. Just den praktiska kunskapen och därmed förmågan att känna in dig som kund gör att Urban levererar, varje gång. Det kombineras sedan med en genuin vilja att se personer växa till något ganska ovanligt men som du förstår riktigt bra.”

Magnus Hjalmarsson, CFO at Zenergy AB

 

“Vilket uppvaknande! När jag som företagsledare nått den punkt där tiden inte längre räcker till. Då min verksamhet växt men nått en nivå då jag inte kan komma längre. Då jag arbetade på en så hög nivå att jag omöjligen skulle klarat det många år till utan att riskera min hälsa. Då fick jag rekommendationen att ta in Urban för att få hjälp. Med Urban byggde vi upp en ledningsgrupp och tog tag i allt. Idag ett år senare är hälften av mina arbetsuppgifter borta, de sköter mina medarbetare och de gör det riktigt bra. Engagemanget är högt. Målen är tydliggjorda. Strukturen rak. Kommunikationen internt fantastiskt. Jag har tid till det som gör oss som verksamhet bättre och starkare. Som bonus har vår omsättningen ökat med 7 % på 12 månader. Tack Urban för dina självklara och värdefulla kunskaper – som du på ett behagligt vis införlivat i min verksamhet. “Ett mål utan en plan är bara en önskan” “

Anders Linderoth, VD Tandtekniska laboratoriet i Ystad

 

“Vi har anlitat Urban och har fått hjälp med dels säljcoachning men också gruppdynamiken där vi utvecklat kunskapen om varandra. På ledningsnivå har vi också fått många nya kunskaper som vi kommer ha med oss. Stämningen väldigt bra och gruppen har kommit varann närmre. Kan varmt rekommendera Urban!”

Mikael Bjering, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

 

”Jag har haft förmånen att få jobba med Urban, bl.a. på Science Park Halmstad, där han är mycket uppskattad i sin roll som affärsutvecklare. Urban ger mycket energi och delar generöst med sig av sin tid, sina erfarenheter och insikter. Han ser och uppmuntrar människor som han möter och får dem att skratta och slappna av. Ett möte med Urban ger hopp och går inte obemärkt förbi.”

Pernilla Arwidson Communications, Manager – Science Park Halmstad

 

”Vi riktar ett stort tack till Urban för hjälp till insikt i vårt marknadsarbete och den positiva förändring det resulterade i.”

Isak Ladeborn, VD – YouConcept

 

”Urban har medverkat i framtagning av vår marknadsstrategi och lanseringsplan. Han har bidragit med handfasta idéer och konkreta råd och tips. Urban är tydlig och rak i sin kommunikation, bjuder på sig själv i alla lägen och ger alla inblandade inspiration och positiv energi.”

Per-Ola Persson, Marknadschef – Easyserv

 

“Filmbyggarna rådgör ofta med Urban och har fått hjälp med att ta viktiga strategiska beslut. Det har gällt bl.a. nyrekrytering, prissättning och expansionsplaner.”

Mattias Dimfelt, VD och ägare – Filmproducent Filmbyggarna AB & Hat On Lady AB